Webinar Testen in de cloud met de kracht van eenvoud. Schrijf je nu in!

Eenvoudig

Krachtige functionaliteit en intuïtieve schermen maken Testersuite zeer eenvoudig in gebruik. Een opleiding of diepgaande testkennis is hierdoor niet noodzakelijk. Een korte instructie is meer dan voldoende om direct aan de slag te gaan. Testersuite maakt testen makkelijk!

Bespaar tijd

Alle betrokkenen bij het testproces worden optimaal ondersteund door Testersuite. Van tester tot testmanager en van ontwikkelaar tot project manager. Daarnaast faciliteert de Masterlist hergebruik van eerdere tests, waardoor u nóg meer tijd bespaart. Dit maakt Testersuite uitermate geschikt voor acceptatie testen en regressie testen!

Snel aan de slag

Binnen één dag is uw Testersuite omgeving klaar voor gebruik. We begeleiden en adviseren u bij de inrichting van Testersuite zodat u snel aan de slag kunt. Ons vriendelijke kostenmodel maakt het bovendien mogelijk om alleen te betalen voor actieve gebruikers!

Testersuite, de beste manier om uw testtrajecten te managen.

  • Complete software test management tool
  • Zeer laagdrempelige en gebruiksvriendelijke software test tool
  • Centraal beschikbaar vanuit de cloud
  • Binnen één dag geïmplementeerd
  • Volledig meertalig

Referenties

"Hoewel verschillende partijen (vanaf verschillende locaties) betrokken zijn bij het testen, geeft Testersuite één centraal beeld van de actuele status."

Wilco Janssen