Zorg
Betere zorgverlening hangt nauw samen met de kwaliteit van informatievoorziening binnen jouw zorginstelling.

ICT in de zorg

Het verlenen van zorg zonder IT-systemen is tegenwoordig ondenkbaarWanneer een informatiesysteem zoals bijvoorbeeld het ZISEPD of ECD uit de lucht is of verkeerde informatie bevat, kan dat rampzalige gevolgen hebben. Zowel voor de zorgbehoevende als voor de zorgverlenerDaarnaast zit je niet te wachten op negatieve publiciteit in de landelijke mediaIn dit geval geldt wél dat voorkomen beter dan genezen is.  

Risico’s

Nieuwe updates, hotfixes en releases van jouw pakketleverancier(s) komen regelmatig voor als gevolg van wet- en regelgeving en procesverbeteringDit vergroot de kans op fouten en brengt risico’s met zich mee. Periodieke ‘bugfixes’ zijn hiervan het levende bewijs. Een patiëntveiligheidsrisico ligt dus ook zomaar op de loer. 

NEN7510, audits en eigen ambities

Het testen en valideren van wijzigingen in de infrastructuur en applicaties wordt steeds minder vrijblijvend. De NEN7510 en periodieke audits zijn hier een sprekend voorbeeld van. Los van de eigen ambitie van zorgverleners om kwalitatief hoogwaardige zorg te leveren door middel van betrouwbare informatiesystemen en IT-infrastructuur 

Het testen is een gezamenlijke verantwoordelijkheid van de hele organisatie. Dus ook van medewerkers die dagelijks werken met informatiesystemen en apparatuur. De vraag is hoe organiseer je dit zo efficiënt en effectief mogelijk?’.

Testersuite is hét testplatform voor de zorgOf het nu gaat om HiXEpic, Nexus, SAP, etc… Doordat Testersuite ontwikkeld is door testprofessionals en processpecialisten is Testersuite breed in te zetten. Testersuite helpt je om je testproces neer te zetten en te onderhouden. Inmiddels gebruiken tal van (academische) ziekenhuizen en andere zorginstellingen Testersuite.  

Meer weten over ervaringen van onze klanten uit de zorg? Neem dan contact met ons op.