Webinar Testen in de cloud met de kracht van eenvoud. Schrijf je nu in!
November 2020

Webinar terugkijken: Hoe gemeente Apeldoorn het testproces verbetert

Het testen van software is een vak. Bij gemeente Apeldoorn weten ze dat als geen ander. Doormiddel van een gestructureerde en procesmatige aanpak heeft gemeente Apeldoorn het eigen testproces verbeterd. 

Webinar

Regelmatig krijgen wij van diverse gemeentes de vraag hoe je een volwassen testproces inricht en optimaliseert. Een vraag die we graag beantwoorden aan de hand van praktijkvoorbeelden. Daarom heeft Testersuite in samenwerking met gemeente Apeldoorn een webinar over testprocesverbetering in de praktijk georganiseerd. In een veertig minuten durend vraaggesprek deelt gemeente Apeldoorn ervaringen en best practices over hoe je als gemeente je testvolwassenheid kunt vergroten. Door op bovenstaande afbeelding te klikken, is dit webinar eenvoudig terug te kijken. .

Logo Gemeente Apeldoorn


Meer nieuws?

Meld je hier aan voor het laatste Testersuite-nieuws of scan de QR-code.

info over Testersuite QR

Wie wij zijn?

Testersuite is als toonaangevende speler in de markt van testtooling continu bezig organisaties te helpen het testproces naar een hoger niveau te brengen. Wij geloven dat slimmer en beter testen van software bijdraagt aan verlaging van risico’s en fouten, een volwassen testproces en blije gebruikers. Met onze SaaS-tool Testersuite hebben wij het testproces van veel verschillende bedrijven naar een hoger volwassenheidsniveau gebracht. Denk hierbij aan zorginstellingen, woningcorporaties, gemeentes, provinciale overheden, logistieke organisatie, utiliteitsbedrijven, etc… Wil jij meer weten over Testersuite en de ervaringen van onze klanten? Wil je verschillende klantcases met ons doornemen? Klik dan op onderstaande button.

« terug