Webinar Testen in de cloud met de kracht van eenvoud. Schrijf je nu in!
March 2020

Testen in de cloud met de kracht van eenvoud! Volg ons wekelijks webinar.

Hoe manage je het testproces als je testers op andere locaties werken of vanuit huis? Deze vraag is meer dan ooit actueel. Het belang van een goed werkende IT-omgeving en applicaties is groot en neemt alleen maar toe. We zien steeds meer dat testmanagers bij ieder nieuw IT-project direct betrokken worden. Alleen zo voorkom je dat het herstellen van fouten en verkleinen van risico’s in een later stadium van het project, exponentieel veel geld kosten. Maar hoe ga je dit nu als testmanager organiseren als je team op afstand werkt?

Testen in de cloud door Test Cees en Kees

Webinar: Testen in de cloud met de kracht van eenvoud

Testen in Excel is een hel. Zeker wanneer je testproces omvangrijk is en je testers op fysieke afstand zitten. Er worden bestanden verspreid per email, bevindingen worden weer via de email ingezameld of door de testers ingevoerd in een gezamenlijke Excel lijst en alle documentatie en correspondentie ligt verspreid. De testmanager raakt in deze chaos het overzicht kwijt met alle risico’s van dien.

Door het testproces te centraliseren met een goede testmanagement tool voorkom je al deze ellende. Om organisaties te helpen een vliegende start te maken met een dergelijke tool, organiseren wij de komende weken het webinar: Testen in de cloud met de kracht van eenvoud. Iedere donderdag om 10:00 uur laten wij in dit webinar zien hoe je snel en eenvoudig je testproces kunt organiseren vanuit de cloud. Aanmelden kan via onderstaand formulier.


Zelf alvast beginnen met Testersuite FREE?

Het beginnen met een testmanagement tool kan zeer eenvoudig en binnen twee minuten. Testersuite FREE ondersteunt het hele testproces van het maken en uitvoeren van testcases tot het registreren van testbevindingen. Met maximaal vijf gebruikers kun je in de praktijk ervaren wat de toegevoegde waarde is van een goede testtool. Wil je de zaken professioneler gaan aanpakken? Ga dan voor Testersuite PRO of PREMIUM .

Klik op onderstaande button en maak binnen twee minuten een Testersuite FREE omgeving aan. Zonder onze tussenkomt en zonder creditcard. Probeer het gerust, no strings attached.


Meer nieuws?

Meld je hier aan voor het laatste Testersuite-nieuws of scan de QR-code.

info over Testersuite QR

Wie wij zijn?

Testersuite is als toonaangevende speler in de markt van testtooling continu bezig organisaties te helpen het testproces naar een hoger niveau te brengen. Wij geloven dat slimmer en beter testen van software bijdraagt aan verlaging van risico’s en fouten, een volwassen testproces en blije gebruikers. Met onze SaaS-tool Testersuite hebben wij het testproces van veel verschillende bedrijven naar een hoger volwassenheidsniveau gebracht. Denk hierbij aan zorginstellingen, woningcorporaties, gemeentes, provinciale overheden, logistieke organisatie, utiliteitsbedrijven, etc… Wil jij meer weten over Testersuite en de ervaringen van onze klanten? Wil je verschillende klantcases met ons doornemen? Klik dan op onderstaande button.

« terug