Webinar Testen in de cloud met de kracht van eenvoud. Schrijf je nu in!

Toegankelijk

Testersuite levert krachtige SaaS (Software-as-a-Service) oplossingen, toegankelijk vanaf iedere werkplek met toegang tot het internet. Bovendien werkt Testersuite ook vanaf tablets en smartphones met een webbrowser. Hierdoor is op ieder moment de meest recente versie van een testcase, bevindingenlijst of voortgangsrapportage centraal beschikbaar. De gegarandeerde beschikbaarheid stelt u in staat Testersuite zeven dagen per week en 24 uur per dag optimaal in te zetten in uw testtrajecten.

Beveiliging & continuïteit

Onze klanten kunnen erop rekenen dat hun data altijd beschikbaar is en niet in verkeerde handen terecht komt. Testersuite beschikt over een Private Cloud met onder andere redundante firewalls, de laatste security updates, actieve monitoring en extra bescherming tegen DDoS (Distributed Denial of Service) aanvallen. Bovendien worden dagelijks backups gemaakt die encrypted worden opgeslagen op een fysiek gescheiden locatie. Uiteraard wordt de data in Nederland opgeslagen en krijgt iedere klant een eigen separate database.

De Testersuite organisatie voldoet aantoonbaar aan de hoogste eisen m.b.t. informatiebeveiliging. Begin 2019 hebben wij een ISMS (Information Security Management System) geïmplementeerd. In 2020 is een audit uitgevoerd door TÜV Nederland en hebben wij certificaten ontvangen voor ISO 27001 (internationale norm voor informatiebeveiliging) en NEN 7510 (Nederlandse norm voor informatiebeveiliging in de zorgbranche). De managed hosting services en datacenters van onze hosting partner zijn onder andere gecertificeerd voor ISO 20000 (IT Service Management), ISO 27001 en NEN 7510.Uw Testersuite omgeving is bij ons in veilige handen!

Betaalbaar

Omdat Testersuite web-gebaseerde oplossingen in de cloud aanbiedt, hoeft u geen additionele hardware en software aan te schaffen of te investeren in backup faciliteiten of upgrades. Al deze zaken zitten in de vaste lage prijs die u betaalt per actieve gebruiker per maand. Bovendien bent u zelf in staat om gebruikers te (de)activeren waardoor onze oplossingen zeer flexibel schaalbaar zijn, al naar gelang uw behoefte. Zo betaalt u slechts voor de diensten die u gebruikt.

Compatible

De oplossingen van Testersuite zijn volledig platform onafhankelijk en te gebruiken vanaf iedere werkplek met toegang tot internet via een webbrowser. Met Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome of Safari kunt u gebruik maken van Testersuite of Defectsuite. Tevens is het mogelijk om vanaf iOS en Android tablets en smartphones onze oplossingen te benaderen. Op deze manier kunt u zelf bepalen welk apparaat u gebruikt.


Referenties

"Dankzij de duidelijke testrapportages konden we tijdig bijsturen en kon er gefundeerde besluitvorming plaatsvinden."

Frans Kassenaar