Algemene vragen over Testersuite

Moet ik software installeren als ik met Testersuite begin?
Nee, je hoeft niets te installeren. Testersuite draait in de cloud en is te gebruiken met alle gangbare browsers (Internet Explorer, Edge, Chrome, Firefox en Safari). Wanneer je er toch de voorkeur aan geeft om Testersuite op een eigen server te installeren dan is dat mogelijk. Testersuite PREMIUM kan als ‘Host It Yourself’ versie worden geleverd. Neem hiervoor contact met ons op.

Kan ik Testersuite configureren om aan te sluiten op onze eigen werkwijze?
Ja dat is mogelijk. Testersuite is out-of the box direct te gebruiken maar kan daarnaast volledig worden geconfigureerd. Het is mogelijk om alle typen custom velden (tekst velden, keuzelijsten, datum velden etc.)  te maken bij alle entiteiten (requirements, testcases, bevindingen etc.). Daarnaast zijn de workflows in Testersuite volledig flexibel in te stellen.

Heb ik een training nodig voordat ik met Testersuite kan werken?
Nee hoor, Testersuite is zeer eenvoudig in gebruik en heeft een intuïtieve interface. Wanneer je toch wat hulp nodig hebt dan kun je de help documentatie in Testersuite raadplegen of een korte rondleiding volgen in Testersuite.

Wij hebben al testcases. Kunnen we die importeren in Testersuite?
Ja, dat kan. Testersuite heeft een zeer gebruiksvriendelijke importfunctie waarmee je zelf testcases kan importeren. Maar ook het importeren van producten, requirements, bevindingen en gebruikers is mogelijk. Je hebt hiervoor wel een Testersuite PRO of PREMIUM abonnement nodig.

Welke testsoorten kan ik uitvoeren met Testersuite?
Alle testsoorten kunnen uitgevoerd worden in Testersuite. Denk aan FAT, GAT, PAT, etc.

Welke software kan ik met Testersuite testen?
Alle applicaties en (maatwerk)software kun je testen met Testersuite. Maar Testersuite is ook zeer geschikt voor het managen van infrastructuur testtrajecten. Testersuite is niet gebonden aan platformen en/of softwaresystemen.

Zijn de prijzen van Testersuite all inclusive?
Ja, onze prijzen zijn inclusief hosting en gebruikers ondersteuning. Daarnaast zijn de prijzen inclusief onderhoud (bug fixing) en uitbreiding met nieuwe en verbeterde functionaliteiten.

Hoe vaak levert Testersuite nieuwe releases?
Wij rollen gemiddeld iedere twee weken een nieuwe release uit met bug fixes en nieuwe functionaliteiten. De gebruikers hebben hier geen last van omdat we dit zonder ‘down time’ uitvoeren. De release notes bevatten beschrijvingen van de wijzigingen. Deze zijn voor alle gebruikers beschikbaar in de documentatie in Testersuite. Wanneer een nieuwe release is uitgerold dan worden de gebruikers daarover geïnformeerd als ze inloggen in Testersuite. Daarnaast geven we een aantal keer per jaar webinars om uitleg te geven aan de nieuwe functionaliteiten in Testersuite.

Is mijn data veilig in Testersuite? 
Je gegevens zijn uitermate goed beveiligd in Testersuite. Iedere Testersuite klant heeft een eigen gescheiden database en logt in zijn eigen omgeving in. Testersuite draait bij een professionele Nederlandse hosting provider. De managed hosting services en datacenters van onze hosting partner zijn onder andere gecertificeerd voor ISO 20000 (IT Service Management), ISO 27001 (informatiebeveiliging) en NEN 7510 (specifiek voor de zorg).

Ik krijg de melding dat het maximum aantal gebruikers is bereikt. Hoe kan ik nu verder?
Wanneer je het maximum aantal gebruikers dat je hebt aangeschaft bereikt dan wordt dit op het moment dat je een nieuwe gebruiker wilt activeren gemeld. Wanneer je verder wilt dan zul je het aantal gebruikers moeten opschalen. Stuur in dat geval een mail naar support@testersuite.nl en geef aan naar welk aantal gebruikers je wilt opschalen.

Vragen over Testersuite FREE

Is de FREE-versie echt gratis?
Ja, Testersuite FREE is gratis voor maximaal 5 actieve gebruikers en blijft dat ook. Het aantal testtrajecten, testcases, bevindingen e.d. is onbeperkt. De functionaliteit is beperkter dan in Testersuite PRO en Testersuite PREMIUM maar je kunt wel het hele testproces ondersteunen (van testontwerp naar testuitvoer naar testbevindingen).

Kan ik direct beginnen met Testersuite FREE?
Ja hoor, je kan direct een eigen omgeving aanmaken en we hebben geen creditcard gegevens nodig. Klik hier om een omgeving aan te maken en start in 2 minuten met je eerste testtraject.

Hoe kan ik mijn FREE-versie upgraden naar een PRO-versie?
Wanneer je wilt upgraden naar Testersuite PRO dan kun je een PRO-abonnement aanschaffen op onze website. Klik hier, vul je gewenste PRO-abonnement in en volg de instructies.

Vragen over Testersuite PRO

Kan ik met meer dan 100 gebruikers gelijktijdig werken in de PRO-versie?
Nee, hiervoor moet je overstappen op de PREMIUM-versie.

Ik heb behoefte aan ondersteuning bij de inrichting van mijn testproces. Kunnen jullie daarbij helpen?
Ja dat kan. Onze consultants kunnen helpen bij de inrichting van het testproces en de inrichting van Testersuite. Daarnaast bieden we in samenwerking met onze zusterorganisatie generieke testtrainingen. Neem hierover contact met ons op.

Kan ik in de PRO-versie koppelen met andere systemen?
Nee, hiervoor moet je overstappen op de PREMIUM-versie.

Vragen over Testersuite PREMIUM

Beschik ik met Testersuite Premium over alle modules en functionaliteiten die er zijn?
Ja, Testersuite PREMIUM is de meest uitgebreide versie die alle functionaliteiten bevat. Kijk hier voor een overzicht van alle functionaliteiten in Testersuite PREMIUM.

Wat zijn de prijzen van Testersuite PREMIUM?
Wanneer je interesse hebt in testsuite PREMIUM dan kun je contact met ons opnemen. We informeren je graag over de mogelijkheden en de prijzen.