Blog
Plan een afspraak

Webinar | Moeten zorginstellingen zelf hun SaaS-applicaties testen?

August 27, 2024

(Direct naar info & aanmelden webinar)

Waarom dit gratis webinar?

Het is bijna niet meer weg te denken: SaaS-applicaties bij organisaties in de zorgbranche. Of het nu gaat om finance, HR, inkoop of (zorg)logistiek, steeds meer zorgorganisaties maken gebruik van SaaS-applicaties.

Dat SaaS-applicaties veel voordelen met zich meebrengen is wel duidelijk. Maar dat betekent niet dat het een kwestie is van aanschaffen en draaien maar. Het is belangrijk de processen van jouw organisatie te optimaliseren en te testen. Immers, net als bij on-premise-applicaties heb je te maken met:

  • Implementatie
  • Integraties
  • Koppelingen
  • Customizing
  • Documentatie
  • Security
  • Recovery
  • Etc...

Kortom, het ingebruiknemen van een SaaS-applicatie is een uitgebreid proces wat zorgvuldig moet worden doorlopen. Om dit succesvol te doen, is testen de rode draad binnen dit proces. En wat te denken van het beheerproces nadat de ingebruikname is afgerond. Hoe manage je dit en welke rol speelt testen daarin?

Een webinar gebaseerd op best practices

In het webinar gaan we in op de vraag wat er komt kijken bij procesoptimalisatie en welke rol testen daarbinnen speelt.

Het webinar wordt georganiseerd door NxtMed en Testersuite. Twee organisaties die hun sporen al lang en breed verdiend hebben in de zorgbranche.

Op basis van best practices van beide organisaties, wordt er in het webinar antwoord gegeven op de vraag: Moeten zorginstellingen zelf hun SaaS-applicaties testen?

Nxtmed:

NxtMed Support heeft ruime ervaring in het doorlichten van werkprocessen van ziekenhuizen. Hieruit adviseert NxtMed ziekenhuizen hoe mensen het beste kunnen werken met elkaar, met de aanwezige systemen en met de gebruikte software. Hierbij staat alles in dienst van de optimale zorg voor de patiënt.

Testersuite:

Testersuite is al sinds 13 jaar de nummer 1 als het gaat om acceptatie testen (FAT, GAT), regressietesten, release- & changebeheer en quality-assurance. Vanuit het testers-DNA bouwt het Testersuite-team dagelijks aan de gelijknamige testtool Testersuite. Van (academische) ziekenhuizen tot VVT-instellingen, Testersuite wordt door veel zorginstellingen gebruikt.

Over het webinar

Dit gratis moderated webinar vindt live plaats op 10 oktober om 14:00 uur en duurt ongeveer 30 minuten. Tijdens het webinar is er gelegenheid via de chat vragen te stellen aan de presentatoren.

Aanmelden voor het webinar kan eenvoudig via deze link. Om deel te nemen aan het webinar ontvang je automatisch een link via de email. Je hoeft verder niks te downloaden of te installeren.

Wil jij ook beter en slimmer testen?

Ontdek onze gebruiksvriendelijke cloud producten
Testersuite maakt gebruik van cookies. Geef aan welke cookies je accepteert. Bekijk onze Privacyverklaring voor meer informatie.