Webinar Testen in de cloud met de kracht van eenvoud. Schrijf je nu in!
February 2020

Wij zijn Testersuite, wij zijn dé testers!

Laatst kreeg ik de vraag van iemand waarom Testersuite zo succesvol is. Het antwoord daarop is vrij simpel, wij zijn Testersuite – wij zijn dé testers!

Lees hier het gesprek wat ik onlangs had met een scherpzinnige testmanager. 

Jullie zijn testers

Laatst kreeg ik de vraag van iemand waarom Testersuite zo succesvol is. Het antwoord daarop is vrij simpel, wij zijn Testersuite – wij zijn dé testers! De persoon die mij de vraag stelde keek me twee tellen nadenkend aan. Haar reactie was zowel spot on als verklarend – natuurlijk jullie hebben een achtergrond als testconsultants, jullie zijn testers. Ik had het haar zelf niet beter kunnen uitleggen.

Als je vanuit je eigen dna werkt heb je een heel duidelijk doel voor ogen. In het geval van Testersuite is dat het testen beter, slimmer en eenvoudiger maken, reageerde mijn gesprekspartner. Wederom de spijker op zijn kop. Testers die werken met Testersuite herkennen dit terug in de tool.

Wannabees

De scherpzinnigheid van mijn gesprekspartner was opmerkelijk. Dus hoe minder je van testen weet, hoe groter de kans dat je in de val loopt van de zogenaamde wannabees! Hoe bedoel je dat precies vroeg ik haar. Nou je hebt altijd copycats die gedreven worden door geld. Of copycats die willen meeliften zonder zelf een visie te hebben. Als je dan als klant voor zo’n tool kiest, kan dat wel eens duurkoop zijn. Hier reageerde ik bevestigend op, helaas kom ik dit inderdaad tegen.

Stapt men dan over?

Echte testers herkennen het wanneer een tool gebouwd is op testers-dna. Of ze komen er snel achter – vulde ze me aan. Zijn er wel eens testers die overstappen op Testersuite na een verkeerde toolkeuze – vervolgde ze. Dit gebeurt inderdaad met enige regelmaat. Noem het maar learning on the job. Zo kan je ook ervaring opbouwen in het testen. Het Testersuite Team helpt deze klanten graag. Geen enkel probleem. Uiteindelijk willen we dat iedereen slimmer, beter en eenvoudiger gaat testen. Dat is nou eenmaal ons DNA, dat gaat er nooit meer uit. Mooi dat jullie zo vasthouden aan je overtuiging – reageerde mijn gesprekspartner – daar word ik als klant blij van. Ik spreek je binnenkort weer op de klantenmiddag – eindigde deze testmanager het gesprek.

Dit gesprek bleef nog een tijd nagalmen in mijn hoofd. Authenticiteit, originaliteit en puurheid blijken toch altijd het beste recept te zijn voor succes. Ook voor testtooling.

De Testersuite evangelist.


Ervaar het zelf met Testersuite FREE

Het beginnen met een testmanagement tool kan zeer eenvoudig. Zonder kosten en gedoe en binnen twee minuten. Testersuite FREE ondersteunt het hele testproces van het maken en uitvoeren van testcases tot het registreren van testbevindingen. Met maximaal vijf gebruikers kun je in de praktijk aantonen wat de toegevoegde waarde is van een goede testtool. Vervolgens is het een stuk eenvoudiger het management te overtuigen. Van daaruit kun je Testersuite PRO of PREMIUM aanschaffen om met meer collega’s aan de slag te gaan.

Klik op onderstaande button en maak binnen twee minuten een Testersuite FREE omgeving aan. Zonder onze tussenkomt en zonder creditcard. Probeer het gerust, no strings attached.

Meer nieuws?

Meld je hier aan voor het laatste Testersuite-nieuws of scan de QR-code.

info over Testersuite QR

Wie wij zijn?

Testersuite is als toonaangevende speler in de markt van testtooling continu bezig organisaties te helpen het testproces naar een hoger niveau te brengen. Wij geloven dat slimmer en beter testen van software bijdraagt aan verlaging van risico’s en fouten, een volwassen testproces en blije gebruikers. Met onze SaaS-tool Testersuite hebben wij het testproces van veel verschillende bedrijven naar een hoger volwassenheidsniveau gebracht. Denk hierbij aan zorginstellingen, woningcorporaties, gemeentes, provinciale overheden, logistieke organisatie, utiliteitsbedrijven, etc… Wil jij meer weten over Testersuite en de ervaringen van onze klanten? Wil je verschillende klantcases met ons doornemen? Klik dan op onderstaande button.

« terug