Andere organisaties
Iedere organisatie is tegenwoordig afhankelijk van IT. Maar hoe borg je de kwaliteit van je informatiesystemen?

Snel veranderende informatiesystemen 

Iedere organisatie is tegenwoordig een IT-bedrijf. Of het nu bijvoorbeeld gaat om onderwijsinstellingen of woningcorporaties, wie snel wil reageren op veranderende situaties, heeft betrouwbare informatiesystemen nodig. Dit vergt regelmatige aanpassing van informatiesystemen. Hierbij kan de kleinste software bug fataal zijn. Een goed testproces is dus enorm belangrijk! Maar hoe doe je dat efficiënt? En hoe houd je het overzicht? 

Focus op dat wat er moet gebeuren 

Testersuite helpt je met het neerzetten van een volwassen testproces. De efficiënte workflow, het snel reproduceren van regressietestsets, het uitvoeren van testscenario’s zorgen ervoor dat je overzicht houdt en dat test wat je moet testen.  Testersuite helpt je met besparen van tijd. 

Go live of toch niet? 

In Testersuite vind je 24/7 een actueel overzicht van je testtrajecten en bevindingen. Wil men van hogerhand weten of een applicatie live kan gaan? Met Testersuite kun je direct aantonen waarom een go-live wel of niet verantwoord is.  

Audits en certificeringen 

Met Testersuite heb je overzicht en grip op je testproces. Bij audits of certificeringstrajecten toon je snel een eenvoudig aan hoe er getest en gevalideerd is. 

Testen is eenvoudig! 

Testersuite maakt testen eenvoudig. Geen ingewikkelde spreadsheets en versiebeheer. De intuïtieve interface maakt het testen zelfs voor niet testers eenvoudig.  Meer weten? Neem dan contact met ons op.