Webinar Testen in de cloud met de kracht van eenvoud. Schrijf je nu in!

TOPdesk wijzigingen testen in Testersuite

  • Loop minder risico bij het in productie nemen van IT wijzigingen
  • Bespaar tijd door hergebruik van testcases
  • Lever eenvoudig testresultaten aan bij audits op het change proces

Beperk risico's

Door TOPdesk wijzigingen gestructureerd te testen in Testersuite houdt u grip op de risico's en overzicht over de testactiviteiten. Zo kunnen eventuele regressie- en andere softwarefouten in een vroeg stadium worden gevonden én verholpen. Testersuite maakt testen makkelijk!

Bespaar tijd

Alle betrokkenen bij het testproces worden optimaal ondersteund door Testersuite. Van tester tot testmanager en van ontwikkelaar tot project manager. Daarnaast faciliteert de Masterlist hergebruik van eerdere tests, waardoor u nóg meer tijd bespaart.

Fluitend door de audit

Aantoonbaarheid van het testproces is belangrijk bij een IT audit. De TOPdesk integratie maakt dit eenvoudig. Met Testersuite als hulpmiddel voor testen en testmanagement kunt u eenvoudig aan de compliancy regels voldoen, zonder extra tijd te besteden aan het vastleggen van testresultaten.


Referenties

"Testersuite biedt het ideale platform voor de inzet van onze Test Shop Infrastructuur bij klanten."

Robert Cornelisse

Eenvoudig

Krachtige functionaliteiten en intuïtieve schermen maken Testersuite zeer eenvoudig in gebruik. Een opleiding of diepgaande kennis over testen is hierdoor niet noodzakelijk. Een korte instructie is meer dan voldoende om direct aan de slag te gaan. Testersuite maakt testen makkelijk!

Snel aan de slag

Binnen één dag wordt uw Testersuite omgeving gebruiksklaar gemaakt. Samen met u richten we Testersuite in en leert u hoe u zelfstandig gebruikers kunt activeren en deactiveren. Ons vriendelijke kostenmodel maakt het mogelijk om alleen te betalen voor wat u daadwerkelijk gebruikt!

Vraag een demo aan

Benieuwd hoe Testersuite testen binnen uw organisatie makkelijk maakt? We verzorgen graag een demo bij u op locatie, via het web of bij ons op kantoor in Nieuwegein!

Demo aanvragen


De beste manier om uw testtrajecten te managen.

  • Complete test management tool
  • Zeer laagdrempelig en gebruiksvriendelijk
  • Centraal beschikbaar vanuit de cloud
  • Binnen één dag geimplementeerd
  • Volledig meertalig
  • Test TOPdesk wijzigingen in Testersuite