November 2019

Testersuite klantenmiddag wederom inspirerend

Op 14 november kwamen Testersuite gebruikers bij elkaar voor de jaarlijkse klantenmiddag. De roadmap voor 2020 werd instemmend ontvangen door de aanwezigen. De groepsdiscussie leverde interessante inzichten en ideeën op waarmee het Testersuite Team aan de slag gaat. 

Product-owner Frank Paymans gaf een mooie doorkijk naar de plannen van Testersuite voor 2020. De tweewekelijkse release van Testersuite zorgt ervoor dat nieuwe functionaliteiten snel en gradueel uitgerold worden. Dit brengt een snelle acceptatie met zich mee door gebruikers qua interface en functionaliteiten.

Voor de groepsdiscussie werd de vraag gesteld om volledig outside the box te denken ten aanzien van nieuwe functionaliteiten. Dit leverde interessante nieuwe ideeën op waar het Testersuite Team zich de komende tijd over gaat buigen. Alhoewel we ons afvragen of Testersuite the movie er echt gaat komen…

Interessant was de ‘test automation game’ verzorgd door Wouter Claessens van PTWEE. Door verschil van inzichten ontstonden er interessante discussies tussen de aanwezigen. Dat meerdere antwoorden in de game goed waren droeg hier zeker aan bij.

Het Testersuite Team kijkt er naar uit om een aantal functionaliteiten zoals in de groepsdiscussie bedacht te presenteren bij de volgende klantenmiddag.


Meer nieuws?

Meld je hier aan voor het laatste Testersuite-nieuws of scan de QR-code.

info over Testersuite QR

Probeer Testersuite gratis!

Wie wij zijn?

Testersuite is als toonaangevende speler in de markt van testtooling continu bezig organisaties te helpen het testproces naar een hoger niveau te brengen. Wij geloven dat slimmer en beter testen van software bijdraagt aan verlaging van risico’s en fouten, een volwassen testproces en blije gebruikers. Met onze SaaS-tool Testersuite hebben wij het testproces van veel verschillende bedrijven naar een hoger volwassenheidsniveau gebracht. Denk hierbij aan zorginstellingen, woningcorporaties, gemeentes, provinciale overheden, logistieke organisatie, utiliteitsbedrijven, etc… Wil jij meer weten over Testersuite en de ervaringen van onze klanten? Wil je verschillende klantcases met ons doornemen? Klik dan op onderstaande button.

« terug