Webinar Testen in de cloud met de kracht van eenvoud. Schrijf je nu in!
December 2020

Specialisten in testvolwassenheid zorgbranche starten partnership

Het vergroten van de testvolwassenheid in de zorgbranche is hot. Steeds meer zorgorganisaties zien het belang in van een volwassen testproces. De toenemende afhankelijkheid van automatisering in de zorgbranche vraagt om meer kennis en specialisme ten aanzien van het testen van software. Salves en Testersuite starten daarom een partnership om zorgorganisaties verder te helpen in hun testvolwassenheid. 

Partnership testvolwassenheid specialisten Salves en Testersuite

Frank Paymans (Testersuite) en Boris Corvers (Salves) ondertekenen de samenwerkingsovereenkomst.

Uitvoering partnership

De combinatie van testkennis (Salves) en tool-kennis (Testersuite) zorgt voor een sterke propositie in het vergroten van de testvolwassenheid binnen de zorgbranche. Zorgorganisaties die gebruik (gaan) maken van de testmanagement applicatie Testersuite, worden ondersteunt door Salves. Hierbij richt Salves zich op het inrichten, implementeren, gebruiken en verder uitrollen van de testmanagement applicatie Testersuite.

Het resultaat van de samenwerking is dat meer zorgorganisaties geholpen worden een professioneel testproces te implementeren en borgen. De combinatie van Salves en Testersuite is voor iedere zorginstelling, ongeacht de status van de testvolwassenheid, in te zetten. Of het nu gaat om ziekenhuizen, verzorgingshuizen, thuiszorg, GGD, GGZ, etc…

Meer informatie?

Wil je meer weten over wat Testersuite en Salves voor jouw organisatie kunnen betekenen? Of heb je vragen over de testvolwassenheid van jouw testproces? Stuur dan een mail naar info@testersuite.nl. Voor meer partnerships van Testersuite klik hier.


Meer nieuws?

Meld je hier aan voor het laatste Testersuite-nieuws of scan de QR-code.

info over Testersuite QR


Wie wij zijn?

Testersuite is als toonaangevende speler in de markt van testtooling continu bezig organisaties te helpen het testproces naar een hoger niveau te brengen. Wij geloven dat slimmer en beter testen van software bijdraagt aan verlaging van risico’s en fouten, een volwassen testproces en blije gebruikers. Met onze SaaS-tool Testersuite hebben wij het testproces van veel verschillende bedrijven naar een hoger volwassenheidsniveau gebracht. Denk hierbij aan zorginstellingen, woningcorporaties, gemeentes, provinciale overheden, logistieke organisatie, utiliteitsbedrijven, etc… Wil jij meer weten over Testersuite en de ervaringen van onze klanten? Wil je verschillende klantcases met ons doornemen? Klik dan op onderstaande button.

« terug