TOPdesk

Het succesvol doorvoeren van wijzigingen vraagt om een doordacht testtraject. Daarbij is het van belang te allen tijde grip te houden op het gehele testproces. Met de TOPdesk-Testersuite koppeling test u TOPdesk-wijzingen gestructureerd met hergebruik van eerdere tests. Lees meer…

 

Salves zorgt dat je altijd en zorgeloos gebruik kan maken van bedrijfskritische software. Met focus op kwaliteit en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van testen en testautomatisering. Salves en Testersuite koppelen testmanagement en testautomatisering aan elkaar.

 

Logo Hoffman Krul & Partners

Hoffman Krul & Partners heeft veel ervaring in woon- en zorgprocessen. Medewerkers en gelieerde partners zijn specialist op het gebied van organisatiesturing, verandermanagement, procesoptimalisatie en informatievoorziening. Vanuit een duidelijke visie en met passie en overtuiging dat het beter kan.

 

MIPS

MIPS implementeert laboratoriuminformatisystemen in de zorgsector. Hierbij vinden integraties plaats met EPD-systemen en ziekenhuisinformatiesystemen. In samenwerking met Testersuite worden deze implementaties en integraties getest en succesvol opgeleverd.

 

TrendIC Citratest

Geautomatiseerd regressietesten geeft in korte tijd veel inzicht in de kwaliteit. Door Testersuite te koppelen aan de geautomatiseerde testengine ICTestautomation wordt het mogelijk om vanuit Testersuite zowel handmatige als geautomatiseerde tests in te plannen en uit te laten voeren.