Webinar Testen in de cloud met de kracht van eenvoud. Schrijf je nu in!
August 2019

Gratis testtool – snel – eenvoudig – in de cloud

Het is inmiddels onderdeel van ons dagelijks leven geworden; het gebruik van goede nuttige en gratis apps die ons het leven makkelijker maken. Denk aan bijvoorbeeld WhatsApp, Instagram, Gmail, Google Calendar, Skype etc… In de zakelijke wereld is dat niet anders. Hier zijn legio voorbeelden van. Reden genoeg om kennis te maken met Testersuite Free, de gratis testtool.

gratis testtool Testersuite Free

Testen met spreadsheets

Voor veel testers is het een bekend (schrik)beeld. Ingewikkelde spreadsheets gevuld met testscripts, testscenario’s en velden om bevindingen (defects) en bijbehorende screen shots in te verwerken. Saai, verwarrend en niet bepaald uitnodigend voor testers die testen niet als hun primaire taak hebben. Voor de testcoördinator en testmanager die alle data uit de spreadsheets moeten verwerken is het al evenmin een pretje. Dat kan beter vinden wij, volledig gevoed vanuit de in ons DNA opgesloten filosofie dat volwassen testmanagement eenvoudig gemaakt moet worden.

Gratis testtool Testersuite Free

Testersuite Free is een zeer gebruiksvriendelijke gratis testtool waarmee een gestroomlijnd testproces binnen handbereik is. Op eenvoudige wijze kunnen testproducten geregistreerd en beheerd worden. De krachtige workflow functionaliteit bevordert de samenwerking tussen beheerder, testers en ontwikkelaars. En Testersuite Free kan voor meerdere testtrajecten tegelijk worden ingezet. Of het nu gaat om omvangrijke testtrajecten of kleine wijzigingen.

Een van de uitgangspunten van Testersuite free is krachtige eenvoud. Zoals eerder gememoreerd wil je als testmanager of testcoördinator niet verstrikt raken in tal van verschillende spreadsheets. Daarom hebben we het in Testersuite Free mogelijk gemaakt om per testtraject te bepalen welke personen toegang krijgen. Dit kunnen interne maar ook externe personen zijn. Het is dus mogelijk een externe partij zoals een leverancier toegang te geven tot een testtraject en mee te laten testen of bevindingen op te laten pakken. Hoe eenvoudig wil je het hebben, centraal samenwerken met één actueel overzicht! Als testmanager wil je natuurlijk te allen tijden op de hoogte blijven van je testprojecten. Met de standaardrapportages in Testersuite Free blijf je op de hoogte van de voorgang van de testtrajecten.

gratis testtool bevindingenbeheer overtuig je baas

Overtuig je baas

Zoals uit bovenstaand blijkt is Testersuite Free een ideale tool om de eerste stappen te zetten naar een volwassen testproces. Dit hebben duizenden testers inmiddels ervaren. Doordat Testersuite Free een gratis testtool en een SaaS-tool is, kun je binnen 2 minuten ‘up and running’ zijn. Je hebt dus niet te maken met budgetaanvragen, inkoopprocedures, implementatieprocedures, etc… Het enige wat je moet doen is een eigen omgeving aanmaken door op onderstaande knop te klikken.

Verras je management met een georganiseerd en overzichtelijk testproces. Neem ze mee naar het volgende volwassenheidsniveau binnen het testproces en zet de vervolgstap naar Testersuite Pro of Testersuite Premium.


Meer nieuws?

Meld je hier aan voor het laatste Testersuite-nieuws of scan de QR-code.

info over Testersuite QR

Wie wij zijn?

Testersuite is als toonaangevende speler in de markt van testtooling continu bezig organisaties te helpen het testproces naar een hoger niveau te brengen. Wij geloven dat slimmer en beter testen van software bijdraagt aan verlaging van risico’s en fouten, een volwassen testproces en blije gebruikers. Met onze SaaS-tool Testersuite hebben wij het testproces van veel verschillende bedrijven naar een hoger volwassenheidsniveau gebracht. Denk hierbij aan zorginstellingen, woningcorporaties, gemeentes, provinciale overheden, logistieke organisatie, utiliteitsbedrijven, etc… Wil jij meer weten over Testersuite en de ervaringen van onze klanten? Wil je verschillende klantcases met ons doornemen? Klik dan op onderstaande button.

« terug