Webinar How the municipality of Apeldoorn improves its testing process. Register now!
September 2020

(Nederlands) Webinar: Hoe gemeente Apeldoorn het testproces verbetert

Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Het testen van software is een vak. Bij gemeente Apeldoorn weten ze dat als geen ander. Doormiddel van een gestructureerde en procesmatige aanpak heeft gemeente Apeldoorn het eigen testproces verbeterd. 

Webinar gemeente Apeldoorn

Webinar

Regelmatig krijgen wij van diverse gemeentes de vraag hoe je een volwassen testproces inricht en optimaliseert. Een vraag die we graag beantwoorden aan de hand van praktijkvoorbeelden. Daarom organiseert Testersuite in samenwerking met gemeente Apeldoorn op donderdag 5 november 14:00 uur een webinar over testprocesverbetering in de praktijk.

In een dertig minuten durend vraaggesprek deelt gemeente Apeldoorn ervaringen en best practices over hoe je als gemeente je testvolwassenheid kunt vergroten.

Deelname aan dit webinar is gratis. Aanmelden kan via onderstaande button:

Aanmelden…

Logo Gemeente Apeldoorn


Meer nieuws?

Meld je hier aan voor het laatste Testersuite-nieuws of scan de QR-code.

info over Testersuite QR

Wie wij zijn?

Testersuite is als toonaangevende speler in de markt van testtooling continu bezig organisaties te helpen het testproces naar een hoger niveau te brengen. Wij geloven dat slimmer en beter testen van software bijdraagt aan verlaging van risico’s en fouten, een volwassen testproces en blije gebruikers. Met onze SaaS-tool Testersuite hebben wij het testproces van veel verschillende bedrijven naar een hoger volwassenheidsniveau gebracht. Denk hierbij aan zorginstellingen, woningcorporaties, gemeentes, provinciale overheden, logistieke organisatie, utiliteitsbedrijven, etc… Wil jij meer weten over Testersuite en de ervaringen van onze klanten? Wil je verschillende klantcases met ons doornemen? Klik dan op onderstaande button.

« back