Webinar Testing in the cloud with the power of simplicity. Register now!
April 2021

(Nederlands) Webinar: Beter Wonen Door Beter Testen

Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

(Direct aanmelden voor het webinar? Scroll naar beneden)

Hoe organiseer ik als woningcorporatie mijn release- en quality-management en hoe krijg ik grip op het testproces?

Organisaties worden tegenwoordig steeds afhankelijker van IT. Daar waar IT vroeger diende als ondersteuning van bedrijfsprocessen, is IT tegenwoordig een belangrijk middel om de bedrijfsdoelstellingen te behalen. IT wordt hierdoor steeds meer de ruggengraat van de organisatie. Voor woningcorporaties is dat niet anders.

Webinar Testersuite en HKP voor testproces verbetering woningcorporaties

Beheren, aanpassen en testen…

Het applicatie-landschap als ruggengraat van de organisatie. Ideaal voor het organiseren van je bedrijfsprocessen maar het zorgt ook voor de nodige uitdagingen. Denk aan (nieuwe) releases, (nieuwe) implementaties & migraties en steeds meer applicaties vanuit de cloud (SaaS). Dit alles resulteert in een keten van activiteiten zoals testen, in productie nemen, releases/updates uitvoeren, (regressie)testen, changes doorvoeren, opnieuw testen, etc… De grote vraag is: hoe ga je dit hele proces managen zodat de business minimaal last heeft van verstoringen en je voldoet aan de eisen die een accountant stelt aan het wijzigingsproces.

Webinar Beter Wonen Door Beter Testen

Recent hebben testspecialist Hoffman Krul & Partners (HKP) en testmanagement-tool specialist Testersuite de handen in een geslagen. De testkennis van HKP gecombineerd met de toolkennis van Testersuite vormt een sterke propositie om woningcorporaties verder te helpen in hun testvolwassenheid en kwaliteitsbeheer. Een eerste wapenfeit van deze nieuwe samenwerking vormt het webinar Beter Wonen Door Beter Testen. In dit 45 minuten durende webinar gaan HKP en Testersuite in op bovenstaand vraagstuk. Hierbij wordt gebruik gemaakt van best practices en jarenlange ervaring met verschillende woningcorporaties. Sprekers tijdens dit webinar zijn Jasper Tijsma (Consultant bij HKP) en Frank Paymans (Product Owner Testersuite).

Aanmelden voor het webinar

Het webinar wordt gehouden op donderdag 3 juni om 14:00 uur. Aanmelden is gratis en kan via onderstaande formulier:


Zijn er zaken die je met ons wilt delen of wil je reageren op bovenstaande blog of ? Mail ons dan via info@testersuite.nl. Wil je weten wie wij zijn, klik dan op deze link. Wanneer je op de hoogte wilt blijven van Testersuite klik dan hier voor het laatste Testersuite-nieuws.

« back