Webinar Testing in the cloud with the power of simplicity. Register now!
November 2019

(Nederlands) Testersuite klantenmiddag wederom inspirerend

Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Op 14 november kwamen Testersuite gebruikers bij elkaar voor de jaarlijkse klantenmiddag. De roadmap voor 2020 werd instemmend ontvangen door de aanwezigen. De groepsdiscussie leverde interessante inzichten en ideeën op waarmee het Testersuite Team aan de slag gaat. 

Product-owner Frank Paymans gaf een mooie doorkijk naar de plannen van Testersuite voor 2020. De tweewekelijkse release van Testersuite zorgt ervoor dat nieuwe functionaliteiten snel en gradueel uitgerold worden. Dit brengt een snelle acceptatie met zich mee door gebruikers qua interface en functionaliteiten.

Voor de groepsdiscussie werd de vraag gesteld om volledig outside the box te denken ten aanzien van nieuwe functionaliteiten. Dit leverde interessante nieuwe ideeën op waar het Testersuite Team zich de komende tijd over gaat buigen. Alhoewel we ons afvragen of Testersuite the movie er echt gaat komen…

Interessant was de ‘test automation game’ verzorgd door Wouter Claessens van PTWEE. Door verschil van inzichten ontstonden er interessante discussies tussen de aanwezigen. Dat meerdere antwoorden in de game goed waren droeg hier zeker aan bij.

Het Testersuite Team kijkt er naar uit om een aantal functionaliteiten zoals in de groepsdiscussie bedacht te presenteren bij de volgende klantenmiddag.


Ervaar het zelf met Testersuite FREE

Het beginnen met een testmanagement tool kan zeer eenvoudig. Zonder kosten en gedoe en binnen twee minuten. Testersuite FREE ondersteunt het hele testproces van het maken en uitvoeren van testcases tot het registreren van testbevindingen. Met maximaal vijf gebruikers kun je in de praktijk aantonen wat de toegevoegde waarde is van een goede testtool. Vervolgens is het een stuk eenvoudiger het management te overtuigen. Van daaruit kun je Testersuite PRO of PREMIUM aanschaffen om met meer collega’s aan de slag te gaan.

Klik op onderstaande button en maak binnen twee minuten een Testersuite FREE omgeving aan. Zonder onze tussenkomt en zonder creditcard. Probeer het gerust, no strings attached.

Meer nieuws?

Meld je hier aan voor het laatste Testersuite-nieuws of scan de QR-code.

info over Testersuite QR

Wie wij zijn?

Testersuite is als toonaangevende speler in de markt van testtooling continu bezig organisaties te helpen het testproces naar een hoger niveau te brengen. Wij geloven dat slimmer en beter testen van software bijdraagt aan verlaging van risico’s en fouten, een volwassen testproces en blije gebruikers. Met onze SaaS-tool Testersuite hebben wij het testproces van veel verschillende bedrijven naar een hoger volwassenheidsniveau gebracht. Denk hierbij aan zorginstellingen, woningcorporaties, gemeentes, provinciale overheden, logistieke organisatie, utiliteitsbedrijven, etc… Wil jij meer weten over Testersuite en de ervaringen van onze klanten? Wil je verschillende klantcases met ons doornemen? Klik dan op onderstaande button.

« back