Webinar Testing in the cloud with the power of simplicity. Register now!
September 2021

(Nederlands) Testersuite bestaat 10 jaar!

Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Wat meer dan 10 jaar geleden begon als een idee is inmiddels verworden tot de nummer 1 testmanagement tool van de Benelux en daarbuiten. Op 29 september 2011 is Testersuite opgericht door Frank Paymans. Lees meer over wat hij een gave reis noemt in deze blog

Test Cees & Kees vieren 10 jaar Testersuite

Test Cees & Kees vieren 10 jaar Testersuite

Testersuite fans

De visie van Testersuite is erop gericht om het testen en checken van software beter en slimmer te maken voor organisaties. Vanuit de testconsultancy is dit idee ooit ontstaan. Door dit DNA uit het testersvak en ons streven naar eenvoud, hebben we veel testprofessionals weten te raken. Het is dan ook niet gek dat we over Testersuite fans praten in plaats van gebruikers. Want fans zijn het.

Testersuite ambassadeurs

Het commitment van deze Testersuite fans is groot. Zo groot zelfs dat sommige fans zelfs ambassadeurs van Testersuite zijn geworden. Daar waar het mogelijk is werken ze in testprojecten bij grote voorkeur met Testersuite. Daar doen we het voor en dat maakt het Testersuite Team trots! Zie hieronder de diverse felicitaties die we van onze Testersuite ambassadeurs hebben ontvangen voor onze verjaardag.

Felicitaties aan het Testersuite Team

Sander Hassert: Testprofessional in de zorgsector:

Pascal van den Brink: Testmanager bij Hanos:

Dorian Meijs: Testmanager bij Sogeti:

Henk van de Wardt: Testmanager bij PGGM Vermogensbeheer:

Henk Egberink: Testmanager bij MUMC+:

Koen Janssen: Testmanager bij Action:

Boris Corvers: Directeur Testmanagement Services bij Salves:

 

 

« back