Webinar Testing in the cloud with the power of simplicity. Register now!
February 2021

(Nederlands) Nieuw partnership helpt woningcorporaties met professioneel testen

Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Woningcorporaties verlenen steeds meer online diensten. Hierdoor groeit het applicatie-landschap en daarmee de behoefte aan professioneel testen van software binnen de woningcorporatie-sector. De vraag van woningcorporaties naar expertise op het gebied van testproces-verbetering neemt flink toe. Reden voor Hoffman Krul & Partners (HKP) en Testersuite om de handen in één te slaan in een nieuw partnership. 

Frank en Alexander proosten op nieuw partnerships om woningcorporaties te helpen bij professioneel testen

Frank Paymans (Testersuite) en Alexander Stuivenwold (HKP) proosten op het nieuwe partnership.

Uitvoering partnership professioneel testen

De samenwerking tussen HKP en Testersuite is er op gericht om woningcorporaties te ondersteunen in het professionaliseren van het testproces. Enerzijds door het adviseren en ondersteunen bij de inrichting van het testproces en anderzijds door het coördineren en uitvoeren van testwerkzaamheden. De combinatie van testkennis (HKP) en toolkennis (Testersuite) maakt een sterke propositie om woningcorporaties verder te helpen in hun testvolwassenheid. Het resultaat van de samenwerking is dat meer woningcorporaties de stap kunnen zetten naar een professioneel testproces.

Meer informatie?

Wil je meer weten over wat Testersuite en HKP voor jouw organisatie kunnen betekenen? Of heb je vragen over de testvolwassenheid van jouw testproces? Stuur dan een mail naar info@testersuite.nl. Klik voor meer partnerships van Testersuite hier.


Meer nieuws?

Meld je hier aan voor het laatste Testersuite-nieuws of scan de QR-code.

info over Testersuite QR


Wie wij zijn?

Testersuite is als toonaangevende speler in de markt van testtooling continu bezig organisaties te helpen het testproces naar een hoger niveau te brengen. Wij geloven dat slimmer en beter testen van software bijdraagt aan verlaging van risico’s en fouten, een volwassen testproces en blije gebruikers. Met onze SaaS-tool Testersuite hebben wij het testproces van veel verschillende bedrijven naar een hoger volwassenheidsniveau gebracht. Denk hierbij aan zorginstellingen, woningcorporaties, gemeentes, provinciale overheden, logistieke organisatie, utiliteitsbedrijven, etc… Wil jij meer weten over Testersuite en de ervaringen van onze klanten? Wil je verschillende klantcases met ons doornemen? Klik dan op onderstaande button.

« back