November 2019

Start nu met Testersuite zonder gedoe!

Direct met Testersuite starten met je creditcard

Het Testersuite Team heeft het nog makkelijker gemaakt voor je om te starten met Testersuite PRO. Geen gedoe met telefoontjes, contracten en email. Maak vanaf nu je eigen Testersuite PRO omgeving aan met je creditcard. Je hebt al een Testersuite PRO omgeving voor 5 gebruikers vanaf 80 euro per maand .

Testersuite PRO gebruiken wanneer jou dat uitkomt?

Het kan natuurlijk voorkomen dat je een tijdelijk project hebt lopen waarbij er ook getest moet worden. Dan is het handig als je flexibel gebruik kunt maken van een goede testtool. Met de PRO versie bieden we je de mogelijkheid per maand te bekijken of je gebruik maakt van onze tool. Gebruik gewoon je creditcard en start direct met de PRO versie. We verlengen maandelijks je abonnement. Wil je stoppen? Geef dat dan voor het eind van de maand aan en we zetten je abonnement stop. Zo eenvoudig is het. Je kunt direct aan de slag door op bovenstaande button te klikken.

Testersuite PRO voor langere periode gebruiken

Heb je te maken met een doorlopend testproces of werk je aan een project wat langer dan een jaar loopt? Ook dan kun je gewoon met je creditcard starten. Kies voor het jaarabonnement bij je aanmelding en profiteer direct van een gunstiger tarief ten opzichte van een maandabonnement. Je kunt direct aan de slag door op bovenstaande button te klikken.

Gratis proberen?

Wil je eerst nog bekijken wat een testmanagement tool voor je kan betekenen? Dat kan heel eenvoudig. Klik op onderstaande button en kies voor de FREE versie. Zonder onze tussenkomt en zonder creditcard ben je binnen 2 minuten up and running met je eigen testmanagement tool. Probeer het gerust, no strings attached.


Meer nieuws?

Meld je hier aan voor het laatste Testersuite-nieuws of scan de QR-code.

info over Testersuite QR

Wie wij zijn?

Testersuite is als toonaangevende speler in de markt van testtooling continu bezig organisaties te helpen het testproces naar een hoger niveau te brengen. Wij geloven dat slimmer en beter testen van software bijdraagt aan verlaging van risico’s en fouten, een volwassen testproces en blije gebruikers. Met onze SaaS-tool Testersuite hebben wij het testproces van veel verschillende bedrijven naar een hoger volwassenheidsniveau gebracht. Denk hierbij aan zorginstellingen, woningcorporaties, gemeentes, provinciale overheden, logistieke organisatie, utiliteitsbedrijven, etc… Wil jij meer weten over Testersuite en de ervaringen van onze klanten? Wil je verschillende klantcases met ons doornemen? Klik dan op onderstaande button.

« terug