Webinar Testen in de cloud met de kracht van eenvoud. Schrijf je nu in!
August 2019

Rondetafelsessie Testersuite op congres Overheid 360º

Tijdens het congres Overheid 360º staat dit jaar de digitale transformatie centraal. De digitale transformatie raakt de hele organisatie, 0ok binnen de Overheid. Van strategie, data, cloud tot aan de veiligheid van burgers. Samenwerking en het managen van een goed testproces speelt een belangrijke rol in de digitale transformatie. Helaas verloopt deze transformatie niet altijd even vlekkeloos.

Dit roept bij ons de vraag op hoe het testproces gemanaged is. Hoe ziet het testproces eruit? Hoe volwassen is het testproces? Wordt het testproces gezien als een obligate formaliteit? Op het congres Overheid 360º gaat Testersuite samen met Gemeente Apeldoorn in op deze vragen tijdens de rondetafelsessie: Testen is belangrijk maar geen doel op zich!

Overheid 360º deelname

Testen is belangrijk maar geen doel op zich

Tijdens de rondetafelsessie van Testersuite op Overheid 360º gaat Gemeente Apeldoorn in op het waarom, hoe en wat van een professioneel testproces. Hierbij gaat Gemeente Apeldoorn eigen ervaringen en insights delen die waardevol zijn voor andere overheidsinstellingen. Hieronder alvast de vragen die we samen met Gemeente Apeldoorn gaan behandelen:

Waarom zou je tijd investeren in het professionaliseren van het testproces? Deze vraag is voor ons al reden genoeg om tal van tegenvragen te stellen. Wij hebben hier zeker een mening over. Maar hoe kijken andere overheidsinstellingen hier tegenaan?

Hoe zou je het testproces binnen jouw organisatie kunnen professionaliseren? Het antwoord op deze vraag geeft wel een mooie inkijk in het volwassenheidsniveau van je testproces! Durf je dat aan?

Wat is er nodig om verbeteringen binnen uw organisatie te implementeren én te borgen? Hier wordt het echt spannend want hoeveel procent van de overheidsinstellingen heeft hier ooit over nagedacht? 

De gemeente Apeldoorn heeft veel van deze vragen beantwoord en grote stappen gezet op het gebied van testen. Lees daar meer over in onze blog ‘Let’s talk about test…‘ Aanmelden voor de rondetafelsessie kan via onderstaande button:

Gratis kaarten voor Overheid 360º

Het congres Overheid 360º wordt gehouden op 9 oktober in Jaarbeurs te Utrecht. Het congres biedt een programma vol met inspiratie, best practices en masterclasses rondom digitale transformatie, verdeeld over de volgende vier subthema’s.

– Informatie strategie
– Data gedreven overheid
– Veilige overheid & samenleving
– IT Outsoursing & Cloud Computing

Gratis kaarten kunnen worden besteld via onderstaande button.

Overheid 360º aanmelding

* Overheid 360° wordt georganiseerd door Jaarbeurs in samenwerking met Gemeente Utrecht, Native Consulting, VNG Realisatie en Ynformed. Het congres wordt mede mogelijk gemaakt door marktpartijen. Voor medewerkers van gemeenten, provincies en rijksoverheid en publieke organisaties is deelname kosteloos. Bekijk de voorwaarden voor kosteloze deelname en de algemene voorwaarden op de website.


Ervaar het zelf met Testersuite FREE

Het beginnen met een testmanagement tool kan zeer eenvoudig. Zonder kosten en gedoe en binnen twee minuten. Testersuite FREE ondersteunt het hele testproces van het maken en uitvoeren van testcases tot het registreren van testbevindingen. Met maximaal vijf gebruikers kun je in de praktijk aantonen wat de toegevoegde waarde is van een goede testtool. Vervolgens is het een stuk eenvoudiger het management te overtuigen. Van daaruit kun je Testersuite PRO of PREMIUM aanschaffen om met meer collega’s aan de slag te gaan.

Klik op onderstaande button en maak binnen twee minuten een Testersuite FREE omgeving aan. Zonder onze tussenkomt en zonder creditcard. Probeer het gerust, no strings attached.

Meer nieuws?

Meld je hier aan voor het laatste Testersuite-nieuws of scan de QR-code.

info over Testersuite QR

Wie wij zijn?

Testersuite is als toonaangevende speler in de markt van testtooling continu bezig organisaties te helpen het testproces naar een hoger niveau te brengen. Wij geloven dat slimmer en beter testen van software bijdraagt aan verlaging van risico’s en fouten, een volwassen testproces en blije gebruikers. Met onze SaaS-tool Testersuite hebben wij het testproces van veel verschillende bedrijven naar een hoger volwassenheidsniveau gebracht. Denk hierbij aan zorginstellingen, woningcorporaties, gemeentes, provinciale overheden, logistieke organisatie, utiliteitsbedrijven, etc… Wil jij meer weten over Testersuite en de ervaringen van onze klanten? Wil je verschillende klantcases met ons doornemen? Klik dan op onderstaande button.

« terug