Webinar Testen in de cloud met de kracht van eenvoud. Schrijf je nu in!
July 2019

De 3 nieuwe smaken van Testersuite

Testen moet slimmer en makkelijker kunnen. Met dit mantra beginnen wij bij Testersuite iedere dag dat we voor onze fans aan dit mooie product mogen werken. Onze fan-base groeit hard en is enthousiast. Daar doen we het voor! Het geeft ons steeds weer nieuwe energie om het testen nog eenvoudiger te maken. Dat zie je terug in de tweewekelijkse release.

Binnen het Testersuite Team vroegen we ons af: “Hoe kunnen we nog meer organisaties helpen om slimmer en makkelijker te testen?” Een dag brainstormen op de hei leverde het antwoord op deze vraag: “Yes it can!”. En zie hier het resultaat; de drie nieuwe smaken van Testersuite: Free, Pro en Premium!


Testersuite Free

Testersuite Free gratis test tool

Voor individuen en teams die willen starten met testmanagement introduceren we Testersuite Free. Start testtrajecten, nodig je teamleden uit, ontwerp tests, voer testruns uit en registreer bevindingen. Gebruik de standaard workflow functie voor het managen van bevindingen. Volg de vorderingen van je team door middel van het dashboard en maak gebruik van de rapportage mogelijkheden.

Maak binnen 2 minuten je eigen Testersuite Free omgeving en start direct. Volledig gratis, zonder restricties.


Testersuite Professional

Testersuite Pro

Voor teams en organisaties die testtrajecten professioneel willen managen. Met Testersuite Professional zet je de volgende stap in je testproces. Configureer Testersuite op basis van de werkwijze van je organisatie. Importeer bestaande Excel testcases in Testersuite. Gebruik de Masterlist om je regressie tests te beheren en gebruik regressie tests in meerdere testtrajecten. Registreer en test requirements in Testersuite. Maak gebruik van de handige Exploratory Testing App om (business) testers eenvoudig mee te laten testen.

Testersuite Professional is zeer betaalbaar en volledig schaalbaar dus ook bereikbaar voor kleinere organisaties.


Testersuite Premium

Testersuite Premium

Voor grotere organisaties die additionele functionaliteit en support nodig hebben. Ben jij een echte savvy op het gebied van testen? Zijn er meerdere teams of afdelingen betrokken bij het testen van applicaties? Dan biedt Testersuite Premium legio functionaliteiten om slimmer en beter te testen. Start met risk based testen, maak verschillende testomgevingen en gebruiker groepen aan, voer massa-mutaties door en kopieer volledige testtrajecten. Gebruik de standaard integraties met bijvoorbeeld TOPdesk, JIRA of tools voor testautomatisering of realiseer zelf integraties met onze API.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op of volg vrijblijvend onze online demo.


 

Meer nieuws?

Meld je hier aan voor het laatste Testersuite-nieuws of scan de QR-code.

info over Testersuite QR

Wie wij zijn?

Testersuite is als toonaangevende speler in de markt van testtooling continu bezig organisaties te helpen het testproces naar een hoger niveau te brengen. Wij geloven dat slimmer en beter testen van software bijdraagt aan verlaging van risico’s en fouten, een volwassen testproces en blije gebruikers. Met onze SaaS-tool Testersuite hebben wij het testproces van veel verschillende bedrijven naar een hoger volwassenheidsniveau gebracht. Denk hierbij aan zorginstellingen, woningcorporaties, gemeentes, provinciale overheden, logistieke organisatie, utiliteitsbedrijven, etc… Wil jij meer weten over Testersuite en de ervaringen van onze klanten? Wil je verschillende klantcases met ons doornemen? Klik dan op onderstaande button.

« terug